Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostlive.net


  Live paragnosten geven live inzicht in uw toekomst, werk, liefde en relaties.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostlive.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Patries
  Ervaring met paragnost Patries
  Hoi Patries, Heel aangename consult gehad!
Heb je 2x gebeld om het vervolg te weten.
En ik ga je raad zeker opvolgen.
Bedankt, Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Patries   Ervaring van Rita met paragnost Patries   Ervaring van Rita geplaatst op 16 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leane
  Ervaring met paragnost Leane
  Topmedium, dank je. Je zegt wat je ziet en je voorspellingen zijn raak. Alles is uitgekomen. Chapeau Leane, je bent een topmedium.




Ervaring van Chamila met paragnost Leane   Ervaring van Chamila met paragnost Leane   Ervaring van Chamila geplaatst op 16 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Erkan
  Ervaring met paragnost Erkan
  Thank you Erkan for your reading and good advice and good help.




Ervaring van Shanel met paragnost Erkan   Ervaring van Shanel met paragnost Erkan   Ervaring van Shanel geplaatst op 15 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Morgane
  Ervaring met paragnost Morgane
  Heel mooi gesprek gehad, ik hoop dat het uit mag komen, zij is zeker de moeite waard telefonisch contact mee te hebben!




Ervaring van Annie met paragnost Morgane   Ervaring van Annie met paragnost Morgane   Ervaring van Annie geplaatst op 15 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karen
  Ervaring met paragnost Karen
  Lieve lieve Karen,
Goh, ik weet niet eens waar ik moet beginnen om voor u een getuigenis te schrijven.
Al geruime tijd bel ik met u en dat uw lijn altijd bezet is, is omdat u zo waanzinnig goed bent. Met een nuchtere maar altijd liefdevolle uitleg geeft u een reading. Een reading die altijd zo sterk en in mijn geval (en weet heel zeker ook bij zoveel anderen) zo spot on is. Want wat heb ik u vaak teruggebeld om te laten weten dat situaties exact zijn uitgekomen zoals u had voorzien. Zowel op werk als persoonlijk gebied. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik u heb leren kennen en hoop dat er nog vele gesprekken zullen volgen. Tot gauw, my darling! ;-) XXX




Ervaring van E. met paragnost Karen   Ervaring van E. met paragnost Karen   Ervaring van E. geplaatst op 15 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tessa
  Ervaring met paragnost Tessa
  Lieve Tessa,
Wat ben ik blij je nog is gesproken te hebben, een paar voorspellingen zijn al uitgekomen, nu afwachten op de rest.
Bedankt voor je inzichten.




Ervaring van Pauline met paragnost Tessa   Ervaring van Pauline met paragnost Tessa   Ervaring van Pauline geplaatst op 15 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Hey lieve schat!
Bedankt weer voor je mooie kaartlegging!
Heb nu al een aantal keer ervaren, dat alles wat jij doorkrijgt, ook daadwerkelijk uitkomt!
Zo ook ons laatste gesprek, alles is gegaan zoals jij voorspelde.
Vanochtend jou weer ff gebeld om te zeggen dat je weer gelijk hebt gehad!
Je bent echt een schat, en raad iedereen jou aan, die het toch eng vind om een medium te bellen, jij bent zorgzaam en brengt alles heel liefdevol.
Bedankt lieverd!
Tot gauw xxx




Ervaring van Kiss the cook met paragnost Sophia   Ervaring van Kiss the cook met paragnost Sophia   Ervaring van Kiss the cook geplaatst op 15 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Micha
  Ervaring met paragnost Micha
  Vanmorgen kon ik een gevoel niet plaatsen. Micha hielp me fantastisch en wist het gelijk te duiden. Ook werd bevestigd wat ik al voelde, zo fijn. Ze heeft mijn blokkade/zorg weg genomen en een uur later kreeg ik al een bericht van hem.
Ik vertrouw erop dat het snel goed komt. Lieve groet.




Ervaring van Vlindertje met paragnost Micha   Ervaring van Vlindertje met paragnost Micha   Ervaring van Vlindertje geplaatst op 14 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marja
  Ervaring met paragnost Marja
  Marja wat ben ik blij dat ik jou gebeld heb want ik dacht dat ik klaar was voor de liefde maar jij hebt me terug op het goede pad gebracht vanwaar ik nog verder moet veranderen. Je bent lief en zacht en verhelderend. Hartelijk dank en een dikke, warme knuffel stuur ik jou richting uit.
Ik bel je graag terug X




Ervaring van Annick met paragnost Marja   Ervaring van Annick met paragnost Marja   Ervaring van Annick geplaatst op 13 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  Een heel mooi gesprek, spreek je snel, ga hier fijn mee aan de gang xxx.




Ervaring van Caro met paragnost Beau   Ervaring van Caro met paragnost Beau   Ervaring van Caro geplaatst op 13 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Emma
  Ervaring met paragnost Emma
  Emma wat ben je een zachte en lieve engel en je legt alles heel duidelijk en met veel geduld uit. Helaas zal ik op echte liefde nog even moeten wachten want heb nog andere dingen af te handelen. Ik heb er alle vertrouwen in en bel je zeker terug. Hartelijk dank voor de begrijpende consultatie en je medeleven, dikke warme knuffels.




Ervaring van Annick met paragnost Emma   Ervaring van Annick met paragnost Emma   Ervaring van Annick geplaatst op 13 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Emma  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk bedankt om mij steeds eerlijk te antwoorden en ook hoe jij erover denkt ben je dankbaar en ook je steun doet me goed.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karlien
  Ervaring met paragnost Karlien
  We hebben elkaar zojuist gesproken, heel aangename dame!
Zegt wat ze voelt.
Bedankt.




Ervaring van Rita met paragnost Karlien   Ervaring van Rita met paragnost Karlien   Ervaring van Rita geplaatst op 13 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  ik wil Laila bedanken voor de eerlijkheid, haar geduld en goed advies. Al je inzichten en adviezen waren zeer goed.




Ervaring van Norah met paragnost Laila   Ervaring van Norah met paragnost Laila   Ervaring van Norah geplaatst op 12 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Fijn gesprek. goede raad. Zij is echt een topper, de voorspellingen komen echt uit .




Ervaring van Marcha met paragnost Yuorah   Ervaring van Marcha met paragnost Yuorah   Ervaring van Marcha geplaatst op 12 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoe
  Ervaring met paragnost Zoe
  Ik schrijf nauwelijks een getuigenis.
Maar ik heb Zoe gisteren gesproken en ze gaf aan dat aan het einde middag of avond met de persoon voor wie ik belde, al weer contact te hebben.
Hij appte en belde mij zelfs 2x op, middag en avond!
Echt goed gezien, dus hoop ook dat er wat vooruitgang tussen ons komt. Dankje wel!




Ervaring van Natas met paragnost Zoe   Ervaring van Natas met paragnost Zoe   Ervaring van Natas geplaatst op 12 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa is echt een topper! Absolute aanrader. Ziet alles heel scherp. Ze is liefdevol, krachtig en geeft je energie.
Bij het beantwoorden van vragen is ze to the point. Alles wat ze zei is uitgekomen. Een lieve engel!




Ervaring van P met paragnost Louisa   Ervaring van P met paragnost Louisa   Ervaring van P geplaatst op 12 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost KC
  Ervaring met paragnost KC
  Kc is geweldig. Kan breed kijken en slaat constant de spijker op de kop. Dankbaar.




Ervaring van Anja met paragnost KC   Ervaring van Anja met paragnost KC   Ervaring van Anja geplaatst op 11 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Heb je voor de eerste keer gesproken en ik kreeg meteen een goed gevoel bij haar. Ze vertelde dingen die ze absoluut niet kon weten. Ze zag dingen die sommige collega’s niet zagen. Ik kon perfect plaatsen wat ze zag in de kaarten. Voor mij een hele goede ervaring en voor jou een nieuwe klant erbij.
Ik kom zeker nog bij jou terug.
Lieve groetjes K.




Ervaring van K met paragnost Isha   Ervaring van K met paragnost Isha   Ervaring van K geplaatst op 11 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoe
  Ervaring met paragnost Zoe
  Hoi lieverd, ik heb jou daarnet even gesproken. Bedankt om me weer gerust te stellen lieverd. Je blijft bij je eerdere voorspellingen. Ik vertrouw erop want eerdere voorspellingen waren ook uitgekomen.
Voor diegene die je nog niet hebben gebeld, zeker doen, ze is het waard!
Alle sterren voor jou.
Lieve groet Kaat ( tiktak) waarover ik je net vertelde.




Ervaring van Kaat met paragnost Zoe   Ervaring van Kaat met paragnost Zoe   Ervaring van Kaat geplaatst op 11 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roma-Tari
  Ervaring met paragnost Roma-Tari
  Alles klopte. Alles is uitgekomen
Geweldig super, top
Dank voor je steun en geduld.




Ervaring van A... met paragnost Roma-Tari   Ervaring van A... met paragnost Roma-Tari   Ervaring van A... geplaatst op 11 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Biba
  Ervaring met paragnost Biba
  Wat een lieve vrouw.
En ze is echt super goed.
Ze weet echt alles te benoemen.Wat een zuiver medium.Wauw.

Tot gauw.XXX.




Ervaring van M met paragnost Biba   Ervaring van M met paragnost Biba   Ervaring van M geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Biba  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk,
Ik wou je heel erg bedanken voor alles! Maakt niet uit hoe vaak ik dezelfde vraag stel, elke dag opnieuw, iedere keer sta je me bij met evenveel geduld en de juiste woorden. In deze moeilijke periode voor mij ben jij de persoon die me dat beetje rust kan geven. Jouw antwoorden zijn oprecht, eerlijk en duidelijk! En iedere keer heb je het bij het rechte eind. Je voelt alles zo goed aan. Zelden ben ik iemand tegen gekomen met zo een mooie persoonlijkheid! Heel veel liefs!







Ervaring van Julke met paragnost Anouk   Ervaring van Julke met paragnost Anouk   Ervaring van Julke geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Je hebt altijd gezegd je tweelingziel gaat komen en is nu ook gekomen. Bedankt voor je adviezen en inzichten elke keer. Je bent helemaal raak geweest. Liefs




Ervaring van M met paragnost Louisa   Ervaring van M met paragnost Louisa   Ervaring van M geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  voor herhaling .
Mijn dag kan niet meer stuk . Nogmaals bedankt.




Ervaring van Mila met paragnost Isha   Ervaring van Mila met paragnost Isha   Ervaring van Mila geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Je bent echt een goed medium en je begrijpt mij. alles klopte tot in het kleinste detail. Wat ben jij goed. Tot snel .




Ervaring van Camille met paragnost Nina   Ervaring van Camille met paragnost Nina   Ervaring van Camille geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Wat een mooi en positief consult heb ik van je mogen ontvangen. Ik snap dat je altijd in gesprek bent. Gesprek resoneerde volledig met mijn proces. De laatste loodjes zijn zwaar maar door dit gesprek hou ik weer vertrouwen. Jij snapt als geen ander hoe dit proces verloopt. Je bent een topper. Tot snel .




Ervaring van Anoniempje met paragnost Sarah   Ervaring van Anoniempje met paragnost Sarah   Ervaring van Anoniempje geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  To the point, snel en spot on. Sterrenhemel verdien je. Thx




Ervaring van Anja met paragnost Anouk   Ervaring van Anja met paragnost Anouk   Ervaring van Anja geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, even via hier laten weten dat hij inderdaad weer contact genomen heeft. Zoals jij al een jaar zegt. Dank je wel. Ik bel je snel weer.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Chantal
  Ervaring met paragnost Chantal
  Vandaag of morgen krijg je bericht dat je lening is goedgekeurd zei ze, en inderdaad een uur later kreeg ik bevestiging! Dankje!




Ervaring van P met paragnost Chantal   Ervaring van P met paragnost Chantal   Ervaring van P geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Lieve Rhais. Vanmorgen had ik een gesprek met jouw. En dit heeft mij heel veel duidelijkheid gebracht. Een TOP coach. Ik heb ervaren dat jij op een diepere laag precies aanraakt waar de oorzaak van de problemen liggen. Dank je van Harte. Het consult met jouw bracht me veel rust.
Angelina




Ervaring van Angelina met paragnost MB Rhais   Ervaring van Angelina met paragnost MB Rhais   Ervaring van Angelina geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Een loepzuiver medium. Integer en sympathiek. Oordeelt niet. Bedankt Gazali.




Ervaring van Peter  met paragnost Gazali   Ervaring van Peter  met paragnost Gazali   Ervaring van Peter geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Ik bel je al heel wat jaren en wat ik ook doe waar ik ook doorheen ga ik kan met alles bij je terecht. Elk proces zwaar of niet jij helpt me er altijd weer doorheen met de juiste inzichten en adviezen zodat ik de juiste keuzes kan maken voor mezelf en je ook daarin weer tegemoet komt ter ondersteuning.
Jij zal geen mensen aanspreken in wat ze willen horen maar ook de minder leuke feiten ben je secuur in.
Mvg




Ervaring van Stephanie. met paragnost Sharida   Ervaring van Stephanie. met paragnost Sharida   Ervaring van Stephanie. geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Lieve Thaiis,
Ik heb je voor de eerste keer gebeld en wauw wat een mooi consult mocht ik krijgen. Ik kon uren met je doorgaan omdat je haarfijn aanvoelt, positief/negatief, maar je geeft eveneens ook tools mee waar je iets mee kan doen. Dat is heel fijn. 1000 sterren waard! Ik wil je heel hard bedanken dat je mij tot rust hebt gebracht en ik hou je zeker op de hoogte.
Veel liefs, N.




Ervaring van N.E. met paragnost Thaiis   Ervaring van N.E. met paragnost Thaiis   Ervaring van N.E. geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stephanie
  Ervaring met paragnost Stephanie
  Beste Stephanie, eindelijk kon ik jou bereiken, zo lang moeten wachten, zo gelukkig om jou te kunnen spreken. Ik hoop dat ik je nog eens kan terugbellen, heel veel lieve groetjes en dank, je bent de beste! J.G.




Ervaring van jenny met paragnost Stephanie   Ervaring van jenny met paragnost Stephanie   Ervaring van jenny geplaatst op 7 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostlive.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostlive.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostlive.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostlive.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden