Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostlive.net


  Live paragnosten geven live inzicht in uw toekomst, werk, liefde en relaties.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostlive.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Adora
  Ervaring met paragnost Adora
  Wat kun je super goed invoelen op personen.
Mijn complimenten hiervoor.
Benieuwd of we spoedig een date hebben.
Hou je op de hoogte.




Ervaring van Ingrid met paragnost Adora   Ervaring van Ingrid met paragnost Adora   Ervaring van Ingrid geplaatst op 14 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Han
  Ervaring met paragnost Han
  Ik belde Han eerder vanavond met een vraag over hoe iets ging uitpakken hij heeft gelijk gekregen. Super.




Ervaring van V met paragnost Han   Ervaring van V met paragnost Han   Ervaring van V geplaatst op 14 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Ik stelde dezelfde vraag aan verschillende van je collega's, maar jij Gunter was de enige die bij je eerste verklaring bleef en jawel jij hebt gelijk gekregen.
Top hoe je situaties aanvoelt en ze ook duidelijk brengt.
Mijn grote favoriet.




Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 13 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Han
  Ervaring met paragnost Han
  Hoi Han we hebben net gebeld. Vrouw uit BelgiŽ . Wauw zonder al te veel info zat je echt goed er recht op. Goed bezig je werkt echt zuiver was gewoon voelbaar en super eerlijk. Dat waardeer ik echt. ga zo door.




Ervaring van Aurelie met paragnost Han   Ervaring van Aurelie met paragnost Han   Ervaring van Aurelie geplaatst op 13 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve Cassandra, Jij weet mij altijd weer tot rust te brengen. Maar het mooiste is dat je had voorspeld dat het contact eind juli terug zou komen en elkaar zien in de overlap van juli aug. Op 26 juli terug contact en elkaar gezien op 1 aug. Ongelooflijk. En dat is niet alles want het contact ging hartstikke fout, maar jij zei hij heeft spijt van zijn keuze, ik zie alleen maar berichten jouw kant op komen en dan verwacht ik dat jullie elkaar op de helft van de maand weer gaan zien. En idd, vanaf dat moment bijna dagelijks berichtjes en het nieuwe contact staat voor de 16e gepland. Wauw hoe concreet kan je zijn.




Ervaring van E met paragnost Cassandra   Ervaring van E met paragnost Cassandra   Ervaring van E geplaatst op 13 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Sorry anouk ik bel u snel weer vond u erg aangenaam en prettig, snel en duidelijk al dacht ik dat je mij naam niet goed hoorde sorry beltegoed was op, mijn excuuses ik bel u over een weekje weer om even verder te kijken dank u wel.




Ervaring van nvt met paragnost Anouk   Ervaring van nvt met paragnost Anouk   Ervaring van nvt geplaatst op 13 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Morgane
  Ervaring met paragnost Morgane
  Lieve Morgane jij bent de bovenste beste op deze lijn zo puur en eerlijk, je geeft altijd snel antwoord, je hebt mij al goed geholpen, alles wat je zegt komt uit, bedankt daarvoor. R.




Ervaring van R met paragnost Morgane   Ervaring van R met paragnost Morgane   Ervaring van R geplaatst op 13 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Arend
  Ervaring met paragnost Arend
  Zeer snel had hij door wat er op een dieper niveau speelde. Zeer inlevend ook wat zeer prettig is. Ik heb veel mediums gesproken, maar hij voelt echt als 1 van de betere. Ik zou zeggen een echte aanrader.
Veel liefs.




Ervaring van Nicole met paragnost Arend   Ervaring van Nicole met paragnost Arend   Ervaring van Nicole geplaatst op 13 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarina
  Ervaring met paragnost Sarina
  Lieve Sarina,

Ik heb je reeds verschillende keren gebeld, was eigenlijk nog op zoek naar de woorden die naar waarde kunnen omschrijven wat voor een uitzonderlijke iemand jij bent. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik dit niet correct kan omschrijven.

Als er een ding is wat ik iedereen in een jaar als 2020 gun op dit moment, is het wel een consult met jou.

Hoe moeilijk een situatie soms ook kan zijn, het gegeven dat ik jouw heb mogen leren kennen en in dit proces door jou mag begeleid worden, geeft me zeer veel hoop en kracht in de toekomst. Daar waar ik het niet meer zag zitten, heb jij er een boeiende uitdaging van kunnen maken voor me.

Dank je wel voor wie je bent en wat je met ons wilt delen.

Veel liefs
E. T.




Ervaring van e. met paragnost Sarina   Ervaring van e. met paragnost Sarina   Ervaring van e. geplaatst op 12 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Hiiii Exena, mijn rots in de branding. Wat fijn om jou elke keer weer te spreken. Je bent altijd zo duidelijk en brengt heel veel rust en kan ook gewoon lekker met je lachen. Bedankt voor je support tijdens deze periode die voor mij soms lastig is. Jij geeft me elke keer net dat duwtje/zetje in de rug om door te bijten. Tot de volgende keer. ?If I had one wish.:)?.




Ervaring van N met paragnost Exena   Ervaring van N met paragnost Exena   Ervaring van N geplaatst op 12 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Dankjewel voor je zeer uitgebreide uitleg, ik heb er veel aan. Het gesprek werd onderbroken en toen was je helaas meteen in gesprek. Ik bel je zeker nog eens terug.




Ervaring van Snapt nu meer met paragnost Exena   Ervaring van Snapt nu meer met paragnost Exena   Ervaring van Snapt nu meer geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Desteny is een hele lieve, eerlijke dame met humor. 2 voorspellingen zijn uitgekomen inmiddels en ik wacht op de rest. Ze weet me altijd gerust te stellen en aan het lachen te maken. Een topper. Liefs R,.




Ervaring van R met paragnost Desteny   Ervaring van R met paragnost Desteny   Ervaring van R geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Ik bel Destiny regelmatig, een hele leuke, fijne vrouw met humor. Je weet me altijd gerust te stellen met bepaalde dingen. heb je zojuist aan de telefoon gehad om te vertellen dat 1 voorspelling uit is gekomen en dat is dat ik heel snel weer werk zou vinden. Er is ook een voorspelling uitgekomen dat ik M zou zien. Liefs, R.




Ervaring van R. met paragnost Desteny   Ervaring van R. met paragnost Desteny   Ervaring van R. geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  lieve Cassandra, bedankt dat u altijd de neemt om al mijn vragen te beantwoorden. Hopelijk is het eindelijk voorbij of het nou in mij voordeel is of niet.




Ervaring van Voetbal met paragnost Cassandra   Ervaring van Voetbal met paragnost Cassandra   Ervaring van Voetbal geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  He is a kind and amazingly accurate. Totally recommend to anyone in need of clarirty delivered in a gentle, thoughtful way. A big thank John for the ongoing and valued support. Amazing.




Ervaring van W met paragnost John   Ervaring van W met paragnost John   Ervaring van W geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sonja
  Ervaring met paragnost Sonja
  Hey Sonja, je voorspelling van ongeveer een maand geleden was uitgekomen op liefdesvlak. Iemand in mijn omgeving had inderdaad laten merken dat hij me zag zitten. Verbluffend gewoon . Enkel is het nu nog afwachten op werk vlak. Ik kijk er alle sinds naar uit . Groetjes, L.L.




Ervaring van L.L. met paragnost Sonja   Ervaring van L.L. met paragnost Sonja   Ervaring van L.L. geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Hallo Tabitha, ik wilde je nog bedanken voor je reading. Ik bel je gauw een keer. Je nieuwe politievriendin Natasja.




Ervaring van Natasja met paragnost Tabitha   Ervaring van Natasja met paragnost Tabitha   Ervaring van Natasja geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romyna
  Ervaring met paragnost Romyna
  Bedankt voor de snelle reactie die altijd klopt en mij meer zelfvertrouwen geeft, je bent een fijne oprechte dame.




Ervaring van Jeski met paragnost Romyna   Ervaring van Jeski met paragnost Romyna   Ervaring van Jeski geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  DANKJEWEL. Je bent zo goed en ook zo goed in je uitleg.

Liefs,
Karin.




Ervaring van Karin met paragnost Exena   Ervaring van Karin met paragnost Exena   Ervaring van Karin geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dinah
  Ervaring met paragnost Dinah
  De verbinding viel weg en toen was je in gesprek. Dat heeft ook zo moeten zijn denk ik. Dankjewel voor het gesprek, ik ben benieuwd en laat het je weten.




Ervaring van Van het liedje met paragnost Dinah   Ervaring van Van het liedje met paragnost Dinah   Ervaring van Van het liedje geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Lieve Monique ik wil je graag bedanken voor alles wat je al voor me gedaan hebt. Je bent een top medium met zovele inzichten. Ik geloof zo hard in jou elke dag wordt ik vriendelijk te woord gestaan.
Ik moet nog even door bijten. Ik laat zeker een berichtje achter.
Ik je aanraden aan iedereen die het moeilijk heeft.
Dank je wel Monique x.




Ervaring van Anneke met paragnost Monique   Ervaring van Anneke met paragnost Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Lieve Marie, lang deze weg wil ik je graag bedanken voor alles. Je betekend echt zoveel voor mij. Je bent zo mooi zo goed, begripvol en geduldig. Geen moment is je teveel, de situatie is te gek voor woorden. Maar telkens geef je me de kracht en het geloof in de goede afloop. En die zal er zijn. Samen komen we er Marie.
Je bent mijn vriendin voor het leven. Dikke kus Marie en uit mijn hart dankjewel.




Ervaring van Anneke met paragnost Marie   Ervaring van Anneke met paragnost Marie   Ervaring van Anneke geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Babbetje
  Ervaring met paragnost Babbetje
  Babbteje is een heel vlot en goed medium. Je bent heel zuiver en inlevend. Fijn je gesproken te hebben, want dit helpt me weer op de rails.




Ervaring van Anoniem met paragnost Babbetje   Ervaring van Anoniem met paragnost Babbetje   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Babbetje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Nog een kleine correctie ivm de waardering van het aantal sterren ipv 3 zeer zeker 5 sterren van mij. Spreek je snel weer Zoya.




Ervaring van L. met paragnost Zoya   Ervaring van L. met paragnost Zoya   Ervaring van L. geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romyna
  Ervaring met paragnost Romyna
  Hierbij laat ik wederom een welverdiende getuigenis achter voor Romyna. Zij weet hoe ontzettend moeilijk ik het gehad heb de afgelopen tijd en nog steeds heb ik het wel eens moeilijk. Maar met haar eeuwige geduld, begrip, adviezen en juiste inzichten sleept zij mij er iedere x doorheen. En haar voorspellingen komen dan ook uit, vroeg of laat. Voor mij is Romyna echt de beste, en ze is ook nog eens ontzettend lief. Hartelijk dank weer en tot heel snel. Liefs FF ;-) .




Ervaring van FF met paragnost Romyna   Ervaring van FF met paragnost Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Adora
  Ervaring met paragnost Adora
  Lieve vrouw Adora, ik stuur mijn dank voor de mooie reading op 9 augustus. Je voelde alles aan, en ik vertelde jou niets. Je sprak persoonlijke punten uit van mijn moedertje, het is waar het is niet eerlijk gegaan. Maar geloof in je woorden omdat je zoveel punten raak had. Jij bent een topper op deze lijn, 5 sterren zeker waard.




Ervaring van Annie met paragnost Adora   Ervaring van Annie met paragnost Adora   Ervaring van Annie geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sonja
  Ervaring met paragnost Sonja
  Sonja je bent kort maar krachtig. Eerlijk bovendien. Het ligt nog in de kaarten net als wat een ander medium heeft voorspeld ivm thuiswerken. Dan moet het goedkomen.




Ervaring van Min met paragnost Sonja   Ervaring van Min met paragnost Sonja   Ervaring van Min geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Zoya heeft al een aantal dingen gezegd die al uitgekomen zijn. Vriendelijke vrouw met rustige stem. Houdt je niet onnodig aan de lijn. Ik zal jouw raad opvolgen om het wat los te laten en mijn gedachten wat te verzetten. Dank je wel Zoya en ik spreek je binnenkort weer.




Ervaring van L. met paragnost Zoya   Ervaring van L. met paragnost Zoya   Ervaring van L. geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Moni
  Ervaring met paragnost Moni
  Lieve Moni, we waren in gesprek en de verbinding viel weg. Dank voor je verhaal. De tijd zal het leren wat de uitkomst van jouw waarnemingen en gevoel is. Ik laat het je zeer zeker weten. Dank je wel.




Ervaring van loes met paragnost Moni   Ervaring van loes met paragnost Moni   Ervaring van loes geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annick
  Ervaring met paragnost Annick
  Net gebeld, nagel op de kop.
Ik kon eerst alleen niet die internationale dame plaatsen waarmee hij iets af te handelen heeft, maar na ophangen besefte ik me dan zijn ex een Engelse achternaam heeft, dus het moet zeker over haar gaan.




Ervaring van Esmeralda met paragnost Annick   Ervaring van Esmeralda met paragnost Annick   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 9 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali, je had het goed. Je zei dingen die gewoon kloppen.
Ik ga mij zen houden en ik wil je bedanken :)). Tot heel gauw weer.

Ciao.

Motormuisje.




Ervaring van Viktoria met paragnost Gazali   Ervaring van Viktoria met paragnost Gazali   Ervaring van Viktoria geplaatst op 8 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Jos ik las de reviews en heb jou ook gebeld, razendsnel antwoord en voorspelling dat we snel contact zouden hebben. En inderdaad je had gelijk. Wow ik weet niet hoe je het doet maar het komt uit. Vandaag jou weer gebeld, je zei dat we elkaar gingen zien komende week, ik ben benieuwd of dit ook weer gaat uitkomen, en weer was je zo snel met je voorspelling. Thanks.




Ervaring van Frank met paragnost Jos   Ervaring van Frank met paragnost Jos   Ervaring van Frank geplaatst op 8 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Deze man is geweldig.
Ik belde hem op, omdat ik heel diep zat in een situatie.
Hij wist mij niet alleen mooie woorden te vertellen, maar hij deed dit ook nog eens op zo een luchtige manier vol humor.
Een geschenk om mee te mogen praten, als je het licht even kwijt bent en op zoek bent naar hoop en een lach.




Ervaring van Joyce met paragnost Gunter   Ervaring van Joyce met paragnost Gunter   Ervaring van Joyce geplaatst op 8 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sissy
  Ervaring met paragnost Sissy
  Vanochtend heb ik voor het eerst Sissy gesproken en voor ik iets kon vertellen kwam er een waterval aan informatie en dit klopte helemaal. Zij heeft mij een heel gelukkig gevoel gegeven voor de toekomst met mijn grote liefde en mijn (klein)kinderen.




Ervaring van gelukkige vrouw met paragnost Sissy   Ervaring van gelukkige vrouw met paragnost Sissy   Ervaring van gelukkige vrouw geplaatst op 8 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shania
  Ervaring met paragnost Shania
  Beste Shania, je bent een lieve vrouw om mee te praten. Ik moet mij geen zorgen maken, bedankt en tot bels.
Inge.




Ervaring van Inge met paragnost Shania   Ervaring van Inge met paragnost Shania   Ervaring van Inge geplaatst op 8 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostlive.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostlive.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostlive.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostlive.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden