Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostlive.net


  Live paragnosten geven live inzicht in uw toekomst, werk, liefde en relaties.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostlive.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Lieve Gunter, superfijn je gesproken te hebben. Je zorgt er altijd weer voor dat ik rust vind in alle uitdagingen die ik ondervind in mijn leven. Warme groet




Ervaring van Priscillia met paragnost Gunter   Ervaring van Priscillia met paragnost Gunter   Ervaring van Priscillia geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lineke
  Ervaring met paragnost Lineke
  Mooi en zuiver consult gehad van Lineke, het is zeker de moeite waard om Medium Lineke te bellen. Dankjewel voor het luisteren





Ervaring van Anna met paragnost Lineke   Ervaring van Anna met paragnost Lineke   Ervaring van Anna geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bibi
  Ervaring met paragnost Bibi
  De beste van de beste, zo rustig en zo neutraal. Jij behoort zeker tot 1 van de beste mediums voor mij. Thanks Bibi




Ervaring van Rosie met paragnost Bibi   Ervaring van Rosie met paragnost Bibi   Ervaring van Rosie geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Petrus
  Ervaring met paragnost Petrus
  Petrus, je heb mij heel goed geholpen. bedankt voor je mooie en wijze consult.




Ervaring van Frits met paragnost Petrus   Ervaring van Frits met paragnost Petrus   Ervaring van Frits geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Een eervolle kunde wat paragnoste Sid beheerst. Haar visuele zicht en het overbrengen is briljant. Zet hem voort, liefs M




Ervaring van Mark met paragnost Sid   Ervaring van Mark met paragnost Sid   Ervaring van Mark geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Marie bel ik regelmatig want ze is zo zuiver. Haar voorspellingen komen altijd uit. U voorspelde een topdag met Hemelvaart terwijl het leek of de situatie onhoudbaar zou zijn. . Telkens weer komt het uit en ook als het minder leuk nieuws is. U bent gewoon goed.




Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Eerlijk consult, warme vrouw met veel kennis. Bedankt voor alles wat je me wist te vertellen. Je bent een steun voor vele mensen.




Ervaring van Tristan met paragnost Caroline   Ervaring van Tristan met paragnost Caroline   Ervaring van Tristan geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Esterella
  Ervaring met paragnost Esterella
  Esterella, Was fijn je weer gesproken te hebben en ben je heel dankbaar. Ik bel je zeker weer.




Ervaring van Mara met paragnost Esterella   Ervaring van Mara met paragnost Esterella   Ervaring van Mara geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alena
  Ervaring met paragnost Alena
  Alena vertelde mij 1 maand geleden dat ik met een man zou praten op werk en dat dat zou zorgen voor een nieuwe ontwikkeling op werk, nou 1 maand later precies gegaan zoals hoe ze voorspelde magisch!




Ervaring van Ammm met paragnost Alena   Ervaring van Ammm met paragnost Alena   Ervaring van Ammm geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alena
  Ervaring met paragnost Alena
  Alena vertelde mij 1 maand geleden dat ik met een man zou praten op werk en dat dat zou zorgen voor een nieuwe ontwikkeling op werk.nou 1 maand later precies gegaan zoals en hoe ze voorspelde .magisch!




Ervaring van Ammm met paragnost Alena   Ervaring van Ammm met paragnost Alena   Ervaring van Ammm geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Victor
  Ervaring met paragnost Victor
  Victor ik heb vertrouwen in u en in Lobke Julie zijn zo goed en eerlijk .Alleen ben ik zo onzeker en bang .Ik hou van jullie doe zo verder top mensen xxx




Ervaring van maggy  met paragnost Victor   Ervaring van maggy  met paragnost Victor   Ervaring van maggy geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Victor  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Esmeralda
  Ervaring met paragnost Esmeralda
  Het volledige kaartbeeld klopt met wat er speelt zonder zelf veel te zeggen en dit is nu het belangrijkste bij het invoelen.
Heel goed medium




Ervaring van Anoniem met paragnost Esmeralda   Ervaring van Anoniem met paragnost Esmeralda   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmeralda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Esmeralda
  Ervaring met paragnost Esmeralda
  Waaw, wat een wijsheid. Ik ben van mijn sokken geblazen door Esmeralda. Ze verdiend een tien op tien. Dank je wel Esmeralda!




Ervaring van Anoniem met paragnost Esmeralda   Ervaring van Anoniem met paragnost Esmeralda   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmeralda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Veel dank en bewondering voor het mooie consult medium Anouk, zeer versteld wat je mij zo kon vertellen en o zo duidelijk ook. Veel liefs en tot horens




Ervaring van Berna met paragnost Anouk   Ervaring van Berna met paragnost Anouk   Ervaring van Berna geplaatst op 6 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Andwello Dennis
  Ervaring met paragnost Andwello Dennis
  In het begin was de verbinding wat slecht. Maar wat een rustige man en naast duidelijke antwoorden, eerlijk beeld geschetst kwam hij ook uit zich zelf met bepaalde visies. Goede indruk nu afwachten. Frapant is dat er grote overeenkomsten zijn op diverse vlakken van collega consultant. Dan zou je toch denken dat ze goede visie hebben. We wachten het rustig af. Ga zeker nog een keer contacten indien nodig.




Ervaring van anoniem met paragnost Andwello Dennis   Ervaring van anoniem met paragnost Andwello Dennis   Ervaring van anoniem geplaatst op 6 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Maaike
  Ervaring met paragnost Maaike
  Gisteren heb ik voor het eerst Maaike gebeld en er was direct een click. Heerlijk rustig en dat had ik nodig. De zorgen die ik had om iemand waren niet nodig zo zei Maaike , het komt goed. Vanmiddag kreeg ik bericht en inderdaad mijn zorgen waren voor niets. Ook zei Maaike dat ik er toe doe....en dat vergeet ik nog weleens. Maaike is een topper met het hart op de juiste plaats.




Ervaring van Ineke met paragnost Maaike   Ervaring van Ineke met paragnost Maaike   Ervaring van Ineke geplaatst op 6 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Maaike  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Valentine
  Ervaring met paragnost Valentine
  Dankjewel Valentine ik had je gisteren gesproken over een man en werk je voelt zuiver aan




Ervaring van M met paragnost Valentine   Ervaring van M met paragnost Valentine   Ervaring van M geplaatst op 6 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Dag Jos, Wauwww, je bent zeker een van de beste op deze lijn, altijd geduldig luisteren en je voorspellingen komen uit. Altijd vriendelijk wat je ook vraagt. Bedankt Jos




Ervaring van Feline met paragnost Jos   Ervaring van Feline met paragnost Jos   Ervaring van Feline geplaatst op 6 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Beste mb rhais, jij bent zo goed. Dan bedoel ik niet alleen je paranormale gave, maar ook het luisteren en het duidelijk vertellen. Altijd fijn om met je te praten, nog een fijne dag. Tot spoedig




Ervaring van Celisa met paragnost MB Rhais   Ervaring van Celisa met paragnost MB Rhais   Ervaring van Celisa geplaatst op 6 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Beste Thaiis, U zag alles correct en dat zonder dat ik iets had gezegd. Zelfs tot in het kleinste detail, je helderziende gave maak je 100% waar. Groet V




Ervaring van Vanessa met paragnost Thaiis   Ervaring van Vanessa met paragnost Thaiis   Ervaring van Vanessa geplaatst op 6 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Deze vrouw was echt heel duidelijk. ze beschrijft de situatie perfect.
Ik heb er vertrouwen in dat wat ze mij vertelde zal gaan gebeuren.
Dankjewel Sophia x




Ervaring van Iggy met paragnost Sophia   Ervaring van Iggy met paragnost Sophia   Ervaring van Iggy geplaatst op 6 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gladys
  Ervaring met paragnost Gladys
  Deze vrouw blijft maar wonderen verrichten, ik bel je al een hele tijd. En elke voorspelling van jou komt keer op keer uit!! k kan met je lachen, ik.kan echt alle kanten met je op. Jij bent echt mijn topper. You are the best and god will always bless you..
Liefs s




Ervaring van Suusje  met paragnost Gladys   Ervaring van Suusje  met paragnost Gladys   Ervaring van Suusje geplaatst op 6 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gladys  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gladys
  Ervaring met paragnost Gladys
  Dankjewel Gladys voor het gesprek, een zeer lieve vrouw ze voelde de dingen juist aan zonder dat ik iets hoefde te zeggen en ze motiveerde mij met haar woorden en gaf mij kracht. Top!




Ervaring van M met paragnost Gladys   Ervaring van M met paragnost Gladys   Ervaring van M geplaatst op 5 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gladys  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aylin
  Ervaring met paragnost Aylin
  Je bent bijzonder dat je een naam noemt terwijl ik niets heb gezegd!!!
Super, ik ben flabber.




Ervaring van Sissy met paragnost Aylin   Ervaring van Sissy met paragnost Aylin   Ervaring van Sissy geplaatst op 5 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  Lieverd je hebt gelijk gehad en er is wat van uit gekomen.
Super tevreden over jou, tot gauw lieverd
Liefs Bo




Ervaring van Bo met paragnost Laila   Ervaring van Bo met paragnost Laila   Ervaring van Bo geplaatst op 5 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Dankjewel lieve Sharida, voor mijn vertrouwen te geven je bent een lieve vrouw zoals altijd! Dikke knuffel A! Xxx




Ervaring van Anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van Anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Ik bel deze topper al jaren hij is kei goed met zijn voorspellingen. Afgelopen week is er een voorspelling uitgekomen, en heb er 100 procent vertrouwen in dat de volgende voorspellingen zullen uitkomen.




Ervaring van VK met paragnost Gazali   Ervaring van VK met paragnost Gazali   Ervaring van VK geplaatst op 5 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Nima, voorspelling is uitgekomen. Kom je aub online.




Ervaring van Anoniem met paragnost Nima   Ervaring van Anoniem met paragnost Nima   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Oceana
  Ervaring met paragnost Oceana
  Lieve Oceana,

Hartelijk dank voor de juiste hulp op dit moment. Veel duidelijkheid in mijn ingewikkelde situatie. Ik geloof altijd als
iemand zal in je pad komen, zal het wel gebeuren ondanks de omwegen. Ik vertrouw in God en wat hij in mijn pad zal
brengen.
Veel liefs! S.




Ervaring van Sonia met paragnost Oceana   Ervaring van Sonia met paragnost Oceana   Ervaring van Sonia geplaatst op 5 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Ik stond versteld van de vele inzichten dat u mij kon geven, ik heb er even geen worden voor. Vol lof zal ik aan u denken als ik de volgende keer weer bel. Liefs D




Ervaring van Danny met paragnost Vitta   Ervaring van Danny met paragnost Vitta   Ervaring van Danny geplaatst op 5 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Je bent sterk in je woorden, je vertellen en het aanvoelen. Jij deed het voor mij zo knap goed en heel duidelijk. Ik ben zeer tevreden over jou. Een aangename vrouw.




Ervaring van Katrien met paragnost Olga   Ervaring van Katrien met paragnost Olga   Ervaring van Katrien geplaatst op 5 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Morgane
  Ervaring met paragnost Morgane
  Chapeau. Right to the point en nogmaals dank. Een echte medium die de 5 sterren waard is.




Ervaring van Sophie met paragnost Morgane   Ervaring van Sophie met paragnost Morgane   Ervaring van Sophie geplaatst op 5 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Esterella
  Ervaring met paragnost Esterella
  Lieve Estherella

Wat een mooi consult.
Wat ben jij goed zeg!! Alles wist je te benoemen. Prachtig wat jij wist te vertellen.
Een zeer zuiver medium!!!

Dankjewel XXXX




Ervaring van XXX met paragnost Esterella   Ervaring van XXX met paragnost Esterella   Ervaring van XXX geplaatst op 5 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Hallo Kiki


Ik heb je juist mogen spreken en wauw u wist de juiste punten aan te halen en ook te zeggen
Dus al ik nu aan mijn moeilijk taak toch begint
Bedankt en fijne dag verder




Ervaring van Rita met paragnost Kiki   Ervaring van Rita met paragnost Kiki   Ervaring van Rita geplaatst op 5 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Onder de indruk zijn is magertjes uitgedrukt. De sterke oorden zijn begrip, zeer helderziend, duidelijk en aangenaam. Goede steun in precaire situatie. Een aanrader :)




Ervaring van Anton met paragnost Johannes   Ervaring van Anton met paragnost Johannes   Ervaring van Anton geplaatst op 5 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostlive.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostlive.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostlive.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostlive.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden