Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostlive.net


  Live paragnosten geven live inzicht in uw toekomst, werk, liefde en relaties.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostlive.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Lieve Desteny, en alweer had je gelijk (over mijn kat). Dit keer hoopte ik met heel mijn hart dat je er een keer naast zou zitten. Maar ken je al zo erg lang en altijd zit je goed. Ik kan nog een tijdje van haar genieten en dat geeft al veel rust voor nu. Dankjewel.




Ervaring van B. met paragnost Desteny   Ervaring van B. met paragnost Desteny   Ervaring van B. geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Tabitha is een topper op deze lijn. Ze is direct en voelt alles goed aan. Ik heb je vaker gesproken en heb heel veel aan je gesprekken, Alles wat je zegt klopt of komt uit. Ik zou iedereen aanbevelen contact met je te maken. Je bent eerlijk en oprecht. Je kan de situaties heel goed omschrijven en aanvoelen.
Ik kan ook heel goed lachen met je en voel me bij jou op mijn gemak.




Ervaring van Len met paragnost Tabitha   Ervaring van Len met paragnost Tabitha   Ervaring van Len geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  In het verleden hebben wij elkaar gesproken, ik had je beloofd om iets leuks te plaatsen bij deze. Je hebt ontzettend je gelijk gekregen je voorspellingen komen nu stuk voor stuk uit nu geloof ik hoe goed jij bent en dat heb je bewezen.
Ik was er sceptisch over, dat is nu helemaal verdwenen Gazali je bent een aanrader.
Groetjes van een moeilijke klant.




Ervaring van M met paragnost Gazali   Ervaring van M met paragnost Gazali   Ervaring van M geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Lieve Joke, ik spreek je al heel wat jaartjes. Wat je mij in de begintijden hebt doorgegeven, maar ook nu. Er is al zoveel uitgekomen. De voorspellingen die nog niet zijn uitgekomen heb ik ook vertrouwen in dat dat nog wel komt. Super bedankt ook voor de leuke gesprekken. Ik vind je gewoon top Joke.

Lieve groetjes Lisa.




Ervaring van Lisa met paragnost Joke   Ervaring van Lisa met paragnost Joke   Ervaring van Lisa geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Liefste lilith, al verschillende maanden ben jij men vaste consulente. Je voorspellingen kloppen helemaal je neemt de koe bij de horens en je hebt me eindelijk terug het licht in de duisternis gegeven. Ik heb m,n leven terug opgebouwd mede door jou inzichten en krachten. Mijn diepste dank voor het gene wat jij voor mij betekent.




Ervaring van Robert met paragnost Lilith   Ervaring van Robert met paragnost Lilith   Ervaring van Robert geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Petrus
  Ervaring met paragnost Petrus
  Al jaren bekend met Petrus. Een medium dat tot op detail precies aan kan geven hoe het zit. Kent hij je al een beetje dan is het advies ook prima op maat van wat je nodig hebt.




Ervaring van Jim met paragnost Petrus   Ervaring van Jim met paragnost Petrus   Ervaring van Jim geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lies
  Ervaring met paragnost Lies
  Helder en duidelijk medium. Goed luisteren wat ze zegt dan haal je er de juiste boodschap uit.




Ervaring van Jim met paragnost Lies   Ervaring van Jim met paragnost Lies   Ervaring van Jim geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeda
  Ervaring met paragnost Jeda
  Jeda , een rustige dame. die je vragen eerlijk beantwoord.




Ervaring van Nans met paragnost Jeda   Ervaring van Nans met paragnost Jeda   Ervaring van Nans geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gelukkige verjaardag aan de knapste man ter wereld, en de beste Medium die er bestaat, wens jou het aller beste toe want je verdient het xxx.




Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Voor mij is Anouk oprecht heel belangrijk en belangrijk nu en geweest in verleden.
Ze verteld geen sprookjes. En zegt ook gewoon recht wat jij fout doet in bepaalde situaties, geeft inzichten in jezelf en de situatie.
Vaak gelijk gehad met voorspellingen ook al dacht ik, nou ik weet niet.
Voor mij is Anouk als een tweede mama.
Bedankt dat je mij zo veel helpt.
Liefs Rosanne.




Ervaring van R met paragnost Anouk   Ervaring van R met paragnost Anouk   Ervaring van R geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Nina is een super lieve dame met een enorme invoeling bedankt Nina om er steeds voor mij te zijn.




Ervaring van A.S met paragnost Nina   Ervaring van A.S met paragnost Nina   Ervaring van A.S geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunter spreek hem al jaren de beste en heel goed in zijn voorspellingen lieve mensen bel hem je zal er geen spijt van krijgen liefs aartie.




Ervaring van Aartie met paragnost Gunter   Ervaring van Aartie met paragnost Gunter   Ervaring van Aartie geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Myriam
  Ervaring met paragnost Myriam
  Myriam, Met Claudine. 1 Woord Wauw. wij hebben overlaatst een gesprek gehad over mijn ex en eerlijk gezegd stond ik er wat twijfelachtig over, bij deze wil ik je hartelijk bedanken. want JA hij en ik zijn weer gelukkig tesamen. ik wou je zo graag bedanken maar ik krijg je zo moeilijk vast op de lijn. Lieverd Bedankt ik probeer je nog te bereiken voor je persoonlijk te bedanken, lieve Knuf Claudine.




Ervaring van Claudine met paragnost Myriam   Ervaring van Claudine met paragnost Myriam   Ervaring van Claudine geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Myriam  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Indy
  Ervaring met paragnost Indy
  Indy,u had gelijk, heb de werk niet gekregen. denk dat uw andere voorspelling met het goede nieuws over dat afspraakje dan wel uitkomt x danku.




Ervaring van Tijgertje met paragnost Indy   Ervaring van Tijgertje met paragnost Indy   Ervaring van Tijgertje geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga, dank u voor het gesprek. Je beschrijft alles heel goed. Geen vraag is je te gek.




Ervaring van Zeliha met paragnost Olga   Ervaring van Zeliha met paragnost Olga   Ervaring van Zeliha geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Hoi,
Ik spreek je bijna elke week en je weet me weer gerust te stellen en elke keer heb je gelijk. Vind het heel fijn om met je te praten je bent een topper
Liefs Lalita .




Ervaring van Lalita met paragnost Yuorah   Ervaring van Lalita met paragnost Yuorah   Ervaring van Lalita geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Vitta, het was net of jij leefde mee in onze woonkamer in men huwelijk, wat een details onwaarschijnlijk maar waar.

Christel M.




Ervaring van Christel M. met paragnost Vitta   Ervaring van Christel M. met paragnost Vitta   Ervaring van Christel M. geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Libel
  Ervaring met paragnost Libel
  Libel, ik heb je kort gesproken, wat je me wist te vertellen ivm mijn overleden tante en oom was prachtig.

Dankjewel xx.
Liefs Annemie.




Ervaring van Annemie met paragnost Libel   Ervaring van Annemie met paragnost Libel   Ervaring van Annemie geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Libel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Adora
  Ervaring met paragnost Adora
  Hartelijk dank voor het hele fijne gesprek v daarnet. To-the-point en op gelijke golflengte.




Ervaring van M met paragnost Adora   Ervaring van M met paragnost Adora   Ervaring van M geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Noura
  Ervaring met paragnost Noura
  Wouw Noura , bij het bekijken van mijn foto wist je direct een heleboel dingen te vertellen die je niet kon weten , maar dan ook echt niet kon weten , wouw je bent sterk invoelend.
Dank je wel Noura voor het fijne gesprek, voor mij ben je meer dan 5 sterren waard .




Ervaring van N met paragnost Noura   Ervaring van N met paragnost Noura   Ervaring van N geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Odette
  Ervaring met paragnost Odette
  Ben blij dat ik u gesproken heb. Super, u voelt en ziet veel bel u snel terug.




Ervaring van Anoniem met paragnost Odette   Ervaring van Anoniem met paragnost Odette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Beste Nina. Heb net jou antwoord op mijn vraag en jou antwoord is zeer positief voor mij Nina ben heel erg blij. Ik weet dat je de beste ben in jouw voorspelling. Nina je heb mij goed op weg geholpen. Bedankt groetjes Rina.




Ervaring van Tamai Rina met paragnost Nina   Ervaring van Tamai Rina met paragnost Nina   Ervaring van Tamai Rina geplaatst op 25 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Echt een lieve vrouw met een hart van goud. Mooi voorspelling en alles klopt nog even die geduld hebben. En ga je zeker bellen lieve Cassandra.
Bedankt voor alles.

Gr.A.




Ervaring van Angela met paragnost Cassandra   Ervaring van Angela met paragnost Cassandra   Ervaring van Angela geplaatst op 25 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Ben zo blij dat ik je vandaag kon vertellen dat er zoveel voorspellingen zijn uitgekomen. Jij hebt me de afgelopen weken echt op de been gehouden. Daarnaast zat je zojuist meteen weer raak met mijn gevoel op dit moment de angst dat het tijdelijk is. Je hebt me weer even wat positiviteit meegegeven, zodat ik weer even door kan en mijn angst kan loslaten. Je bent echt zo goed. Liefs.




Ervaring van EM met paragnost Cassandra   Ervaring van EM met paragnost Cassandra   Ervaring van EM geplaatst op 25 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Sorry ik viel in een keer weg, maar heel erg bedankt voor je gesprek ik hou je zeker op de hoogte.




Ervaring van J. met paragnost Exena   Ervaring van J. met paragnost Exena   Ervaring van J. geplaatst op 25 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Dank je. Jij geeft mij rust en ook stabiliteit. Love.




Ervaring van J met paragnost Exena   Ervaring van J met paragnost Exena   Ervaring van J geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk. Dank je om me door de psychische en tegelijkertijd relationele warboel te loodsen. Tijd is niet vatbaar zeg je steeds maar op het eind is alles precies gelopen zoals je bleef volhouden. Ik spreek je weer snel.




Ervaring van Alice met paragnost Anouk   Ervaring van Alice met paragnost Anouk   Ervaring van Alice geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  Wat een fantastische man, hoe hij het uitlegt en hoe vaak je hem ook belt over hetzelfde hij gaat je helpen en een ding is al uitgekomen en de rest is hij positief en zeker wetend dat hij naar mij komt en voor mij kiest, Ik bel hem de volgende keer weer.




Ervaring van Coba met paragnost Beau   Ervaring van Coba met paragnost Beau   Ervaring van Coba geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Oooohhhh my God petje af de moeite waard om om met de lieve dame in contact te komen.
Ga zo door.

Gr. A.




Ervaring van Angela met paragnost Tabitha   Ervaring van Angela met paragnost Tabitha   Ervaring van Angela geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Poppy-Jo
  Ervaring met paragnost Poppy-Jo
  Bedankt voor je steun en toeverlaat. Ik verlang echt naar een nieuwe baan. Je ziet mij 1 april ergens anders beginnen. Ik hou je op de hoogte. Dit werk trek ik niet meer maar moet het nog even volhouden. En met mijn relatie hou ik je op de hoogte. Ben erg dankbaar en het geeft mij rust als ik je weer heb gesproken. Tot nu toe klopt alles wat je zei. Tot gauw knuffels xx .




Ervaring van Anoniem met paragnost Poppy-Jo   Ervaring van Anoniem met paragnost Poppy-Jo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Poppy-Jo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Patrick
  Ervaring met paragnost Patrick
  Wat een fijn gesprek. Het klopt ook wat u zegt. Hartelijk dank.




Ervaring van Suzanne met paragnost Patrick   Ervaring van Suzanne met paragnost Patrick   Ervaring van Suzanne geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Patrick  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Heel erg bedankt voor dit gesprek, alles wat je zegt klopt, ik bel je snel weer.




Ervaring van Vera met paragnost Anke   Ervaring van Vera met paragnost Anke   Ervaring van Vera geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Soraya
  Ervaring met paragnost Soraya
  Superfijn gesprek gehad, zij wist zoveel te vertellen wat klopt. Dank je wel. Lieve Soraya.




Ervaring van Yvonne met paragnost Soraya   Ervaring van Yvonne met paragnost Soraya   Ervaring van Yvonne geplaatst op 23 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Dankjewel, met een paar zinnen heb je de situatie perfect omschreven. Grappig dat je tot dezelfde conclusie kwam als ik mbt de afstand die ik moet nemen om mezelf te beschermen.




Ervaring van Chantal met paragnost MB Rhais   Ervaring van Chantal met paragnost MB Rhais   Ervaring van Chantal geplaatst op 23 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Superbedankt alweer. Mijn tegoed was alweer op. Het gaat goed komen, ik heb er vertrouwen in. Ik hou u op de hoogte, tot snel dikke x.




Ervaring van W met paragnost Thaiis   Ervaring van W met paragnost Thaiis   Ervaring van W geplaatst op 23 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostlive.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostlive.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostlive.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostlive.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden