Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostlive.net


  Live paragnosten geven live inzicht in uw toekomst, werk, liefde en relaties.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Julia
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostlive.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Julia
  Ervaring met paragnost Julia
  Lieve Julia, zoals ik daarnet aangaf, het was een mooie en een zinvolle reading, goed dat u mijn gevoel ook bevestigde en de mooie vooruitzichten hebt aangegeven, ook qua werk hartelijk dank daarvoor.

Hoop u spoedig weer te spreken

Happy girl .




Ervaring van Happy girl met paragnost Julia   Ervaring van Happy girl met paragnost Julia   Ervaring van Happy girl geplaatst op 28 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Julia
  Ervaring met paragnost Julia
  Juliaa werkelijk waar ik ben sprakeloos gewoon. Ik hen de dagboek gevonden. en inderdaad alles staat erin..




Ervaring van Roosje met paragnost Julia   Ervaring van Roosje met paragnost Julia   Ervaring van Roosje geplaatst op 28 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Julia
  Ervaring met paragnost Julia
  Wowwww Juliaaaa krijg je niet te pakken maar je hebt weer gelijk gehad ik heb de baan. En inderdaad ze gaan me de kans geven om mij te ontwikkelen, je zag een kans en kreeg als feedback dat ze mijn persoonlijkheid aantrokken ondanks geen ervaring.wowwwwww .. Ik kan niet meer zonder je hoop je snel te spreken. Xxxx.




Ervaring van R met paragnost Julia   Ervaring van R met paragnost Julia   Ervaring van R geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Julia
  Ervaring met paragnost Julia
  Lieve Julia,
Ik heb gisteren gesproken over mijn werk. Jij zei letterlijk het zal mij niet verbazen als je morgen een bericht gaat krijgen dat je aangenomen bent. Niet te geloven maar krijg vanmiddag een telefoontje dat ik mag beginnen. Wat heb jij een mooie gave, overal heb je een antwoord op. Nogmaals dank je wel spreek je snel. Dikke kus Linda.




Ervaring van Linda met paragnost Julia   Ervaring van Linda met paragnost Julia   Ervaring van Linda geplaatst op 21 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Julia
  Ervaring met paragnost Julia
  Heb je vanmiddag eindelijks aan de telefoon gehad.
Kippenvel. Je wist het exact te benoemen hoe het in elkaar zit.
Ben benieuwd of hij ooit nog contact op neemt.
Xx.




Ervaring van Schorpioen met paragnost Julia   Ervaring van Schorpioen met paragnost Julia   Ervaring van Schorpioen geplaatst op 16 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Julia
  Ervaring met paragnost Julia
  Heb je vanmiddag eindelijks aan de telefoon gehad.
Kippenvel. Je wist het exact te benoemen hoe het in elkaar zit.
Ben benieuwd of hij ooit nog contact op neemt.
Xx.




Ervaring van Schorpioen met paragnost Julia   Ervaring van Schorpioen met paragnost Julia   Ervaring van Schorpioen geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Julia
  Ervaring met paragnost Julia
  Lieve Julia, ik wil je bedanken voor de mooie en rake inzichten die je mij hebt gegeven. Ga zoals aangegeven aan de slag met jouw adviezen en meer mijn kwetsbare kant laten zien. Bel je weer over een tijdje en hopelijk met het positieve nieuws dat er een ontmoeting heeft plaats gevonden met ?het zacht eitje? Liefs.




Ervaring van De expressieveling met paragnost Julia   Ervaring van De expressieveling met paragnost Julia   Ervaring van De expressieveling geplaatst op 14 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Julia
  Ervaring met paragnost Julia
  Lieve Julia.
Jij bent een echte aanwinst op deze lijn. Je kan heel goed invoelen en de situatie goed schetsen zonder teveel informatie te vragen aan de voorkant. Super bedankt voor je healingen ik heb er alle vertrouwen in. Gr D.




Ervaring van D met paragnost Julia   Ervaring van D met paragnost Julia   Ervaring van D geplaatst op 13 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Julia
  Ervaring met paragnost Julia
  Super bedankt voor je consult. Veel rake dingen. Dank je wel.




Ervaring van anoniem met paragnost Julia   Ervaring van anoniem met paragnost Julia   Ervaring van anoniem geplaatst op 12 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Julia
  Ervaring met paragnost Julia
  Lieve Julia, mijn te goed was op. Bij deze wil ik je nog heel erg bedanken.

Groetjes, Cindy.




Ervaring van Cindy met paragnost Julia   Ervaring van Cindy met paragnost Julia   Ervaring van Cindy geplaatst op 12 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Julia
  Ervaring met paragnost Julia
  Wauw, de voorgaande recensies hebben er niet om gelogen. Zonder informatie wist jij mij precies te vertellen waar ik op dit moment sta, wat ik denk en wat ik voel. Ongelofelijk. De personen in ons gesprek beschreef jij zonder enige moeite. Ik ben perplex maar tegelijkertijd dankbaar. Dit was niet wat ik had verwacht, wel wat op dit moment nodig is. Dus dank je wel voor je tijd, je energie en je heldere inzichten. Ik bel zeker nog eens terug.




Ervaring van Marjolein met paragnost Julia   Ervaring van Marjolein met paragnost Julia   Ervaring van Marjolein geplaatst op 11 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Julia
  Ervaring met paragnost Julia
  Wowwww Juliaaaa krijg je niet te pakken maar je hebt weer gelijk gehad ik heb de baan. En inderdaad ze gaan me de kans geven om mij te ontwikkelen, je zag een kans en kreeg als feedback dat ze mijn persoonlijkheid aantrokken ondanks geen ervaring wowwwwww, ik kan niet meer zonder je hoop je snel te spreken. Xxxx.




Ervaring van R met paragnost Julia   Ervaring van R met paragnost Julia   Ervaring van R geplaatst op 10 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Julia
  Ervaring met paragnost Julia
  Geduldig heel erg goed in het schetsen van bepaalde situaties stond er echt versteld van ze is heel oprecht en eerlijk en eerlijkheid staat bij mij hoog in het vaandel, echt waar van de meeste mediums hier vind ik haar tot nu toe de beste en heb ik nooit echt iemand meegemaakt die zo helder een situatie wist te schetsen, ben blij een goeie medium te hebben gevonden.




Ervaring van am met paragnost Julia   Ervaring van am met paragnost Julia   Ervaring van am geplaatst op 8 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Julia
  Ervaring met paragnost Julia
  Heel bijzonder Julia dat je meteen die man eruit pikte. Dank voor het bijzondere gesprek. Ik bel er je nog eens over. Vg i.




Ervaring van I met paragnost Julia   Ervaring van I met paragnost Julia   Ervaring van I geplaatst op 8 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Julia
  Ervaring met paragnost Julia
  Lieve lieve Julia, ik kan gewoon even niet praten. Jij bent nextlevel like wauw wauw wauwwwww.
Jij benoemde punten en verhalen die ik zelfs met niemand heb gedeeld.
Waarin ik dacht mogelijk verzin ik dit . Je wist het te beamen zonder dat ik een woord heb gezegd.
Jij hebt een mega bijzonder gave. Ik weet niet als ik moet lachen of moet huilen zo goed ben jij.
Dikke knuffel de dame met de moeilijke namen.




Ervaring van The lady van de business meeting met paragnost Julia   Ervaring van The lady van de business meeting met paragnost Julia   Ervaring van The lady van de business meeting geplaatst op 6 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Julia
  Ervaring met paragnost Julia
  Lieve Julia,
Wat ben jij goed. Je wist met 1 woord mijn ex te omschrijven en binnen 1 minuut precies uit te leggen wat er aan de hand is en waarom alles geblokkeerd is. Je hebt me zo geholpen. Bel je snel weer.
Dank je wel.

Liefs,.




Ervaring van Natascha met paragnost Julia   Ervaring van Natascha met paragnost Julia   Ervaring van Natascha geplaatst op 6 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Julia
  Ervaring met paragnost Julia
  Julie is echt een Topper 3 sessies gehad 3x keer half uur aan de telefoon geweest om blokkades te verwijderen daarna een wassie genomen dankjwel nu benieuwd hoe het zal gaan, alle vertrouwen in jou ook antwoorden omtrent me familie heeft ze ook goed gezien dankjwel xxx.




Ervaring van S met paragnost Julia   Ervaring van S met paragnost Julia   Ervaring van S geplaatst op 6 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Julia
  Ervaring met paragnost Julia
  Wow Julia je bent echt goed. Je wist me alles te vertellen wat er bij mij speelt. Je bent eerlijk en praat me niet naar de mond respect. Hoop je snel weer te spreken. Liefs L.




Ervaring van Linda met paragnost Julia   Ervaring van Linda met paragnost Julia   Ervaring van Linda geplaatst op 6 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Julia
  Ervaring met paragnost Julia
  Ons eerste gesprek en you blew me away. Rake persoonsbeschrijvingen en situatieschetsen. Heel benieuwd naar jouw voorspellingen.




Ervaring van E met paragnost Julia   Ervaring van E met paragnost Julia   Ervaring van E geplaatst op 5 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Julia
  Ervaring met paragnost Julia
  Julia, mijn topper wanneer ben je er weer. Ik hoop je snel te spreken. Je had gelijk mijn ex heeft alles getekend. Het is gewoon rond. Je zei onverwachts dat hij toch zou meewerken en hoe. Wowwww topper.




Ervaring van Rogilja met paragnost Julia   Ervaring van Rogilja met paragnost Julia   Ervaring van Rogilja geplaatst op 4 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Julia
  Ervaring met paragnost Julia
  Ik spreek al jaren Mediums maar ons gesprek heeft mij zo geraakt. Met zo weinig informatie sloeg je de spijker op zijn kop. Je voorspelde me dat hij mij binnen een week zou contacten en na je gesproken te hebben en echt waar belde hij me. Ongelofelijk. Vanmorgen keek ik mijn mail na en ook hier had je gelijk in. Heb de functie gekregen en zou eerder te horen krijgen. sta helemaal versteld. Hoop je snel weer te spreken xxxx jij bent mijn topper.




Ervaring van Rogilja met paragnost Julia   Ervaring van Rogilja met paragnost Julia   Ervaring van Rogilja geplaatst op 4 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Julia
  Ervaring met paragnost Julia
  Wow Julia je bent echt goed. Je wist me alles te vertellen wat er bij mij speelt. Je bent eerlijk en praat me niet naar de mond respect. Hoop je snel weer te spreken. liefs L.




Ervaring van Linda met paragnost Julia   Ervaring van Linda met paragnost Julia   Ervaring van Linda geplaatst op 4 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Julia
  Ervaring met paragnost Julia
  Wow Julia je bent echt goed. Je wist me alles te vertellen wat er bij mij speelt. Je bent eerlijk en praat me niet naar de mond respect. Hoop je snel weer te spreken. liefs L.




Ervaring van Linda met paragnost Julia   Ervaring van Linda met paragnost Julia   Ervaring van Linda geplaatst op 4 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Julia
  Ervaring met paragnost Julia
  Nieuw medium op de lijn, maar zat zonder info vooraf meteen goed. Veel bevestiging van wat ik diep van binnen al wist, en een leuke dame om mee te praten.




Ervaring van E met paragnost Julia   Ervaring van E met paragnost Julia   Ervaring van E geplaatst op 1 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Julia
  Ervaring met paragnost Julia
  Top medium. Ze heeft alles zo nauwkeurig verteld en alles klopte. Zij heeft alles bevestigd wat mijn gevoel eerder aangaf. Echt een aanrader.




Ervaring van Resh met paragnost Julia   Ervaring van Resh met paragnost Julia   Ervaring van Resh geplaatst op 1 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostlive.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostlive.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostlive.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostlive.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden